loading   Laddar sida...

Resebyråmoms

Tycker du om att brottas med vinstmarginalreglerna? Vi har ett föredrag för dig! Välkommen att delta i vårt momsseminarium med inriktning mot resebyråer och researrangörer.

Ur innehållet:
Vem får använda vinstmarginalreglerna, varför kan det vara en fördel att använda dem, vad ingår i beskattningsunderlaget, hur beskattar man arrangemang av olika slag, rätt till avdrag för ingående moms mm.

Kursansvarig: Lena Josefsson och Thony Hannell, skattekonsulter med mångårig erfarenhet av moms, Ernst & Young i Göteborg.
Datum: tisdag 16 april
Tid: kl. 09.30–12.00 med avbrott för kaffe och fralla.
Plats: Ernst & Young, Odinsgatan 13, Göteborg
Avgift: 1 950 kronor exklusive moms. I avgiften ingår kaffe, fralla och kursdokumentation.
För mer information kontakta Lena Josefsson via e-post lena.josefsson@se.ey.com eller Thony Hannell via e-post thony.hannell@se.ey.com.
Anmäl dig senast torsdagen den 11 april.
Anmälan är bindande.

Till anmälan!

Ernst & Young AB är ett svenskt privat aktiebolag som utför revision och med revision förenliga konsulttjänster. Ernst & Young AB ingår som medlemsföretag i Ernst & Young Global Ltd., (EYG). EYG är ett brittiskt privat bolag vilket utgör ledningsorgan för den globala Ernst & Young organisationen men som inte erbjuder tjänster till kunder. Var och en av EYG och dess medlemsföretag är enskilda juridiska enheter och står ej ansvar för annat i organisationen ingående företags agerande eller eventuella försummelser.